OVER DE DE LICHTPLANNERS

Marciano Daans

Beleving is de rode draad van ons werk en Marciano is daar de verpersoonlijking van. Hij is ontzettend betrokken bij alles wat we doen. Ruim 15 jaar ervaring heeft hij in het creëren van beleving met licht en geluid voor aansprekende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Oh ja, Marciano is dus creative manager Lichtplan.

Tineke van der Wal

Tineke is meer dan 20 jaar actief als interieurstylist en lichtontwerper. Inmiddels heeft zij een aantal aansprekende verlichtingsprojecten op haar naam staan in binnen- en buitenland. Zij denkt en werkt graag out of de box met andere lichtontwerpers maar ook met kunstenaars. Als lichtplanner Tineke straalt dan straalt ons team en gelukkig straalt Tineke ontzettend graag!

Duncan Huizer

Het creatieve brein van ons bureau is lichtplantekenaar en interieurstylist Duncan. Hij heeft meer dan 10 jaar in het buitenland gewerkt voor interieurbureaus en is één van de oprichters van De Lichtplanners. Goedlachs, toegankelijk en altijd in voor een bijzonder verhaal. Zijn werkwijze is dat een goed lichtplan start met een persoonlijk verhaal. Elk project kent een bijzonder mooi verhaal, aldus lichtplanner Duncan.

zwart met geel logo.png
MEER KENNIS VAN LICHT